Κίνα διαφανές πλαστικό βάζο κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tracy Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13760973427

WhatsApp : +8613760973427

Free call

Πλαστική διαδικασία σχηματοποίησης χτυπήματος μπουκαλιών της PET

August 5, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική διαδικασία σχηματοποίησης χτυπήματος μπουκαλιών της PET

Η διαδικασία σχηματοποίησης χτυπήματος είναι μια διπλής κατεύθυνσης τεντώνοντας διαδικασία στην οποία η αλυσίδα της PET επεκτείνεται bidirectionally, προσανατολίζεται και ευθυγραμμίζεται, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας τις μηχανικές ιδιότητες του τοίχου μπουκαλιών, που βελτιώνει εκτατές, τις εκτατές, και δυνάμεις αντίκτυπου. Καλή συμπίεση αέρα. Αν και το τέντωμα βοηθά να αυξήσει τη δύναμη, δεν μπορεί να είναι υπερβολικά τεντωμένη. Η εκτατή αναλογία πληθωρισμού πρέπει να ελεγχθεί: η ακτινωτή κατεύθυνση δεν πρέπει να υπερβεί 3,5 έως 4,2, και η αξονική κατεύθυνση δεν πρέπει να υπερβεί 2,8 έως 3,1. Το πάχος τοίχων του προσχηματισμού δεν πρέπει να υπερβεί 4,5 χιλ.

Το φύσηγμα πραγματοποιείται μεταξύ της θερμοκρασίας μετάβασης γυαλιού και της θερμοκρασίας κρυστάλλωσης, και ελέγχεται γενικά μεταξύ 90 και 120 βαθμών. Σε αυτό το διάστημα, η PET είναι σε ένα ιδιαίτερα ελαστικό κράτος, το οποίο είναι γρήγορα χτύπημα που φορμάρεται, που δροσίζεται και που διαμορφώνεται για να γίνει ένα διαφανές μπουκάλι. Στη one-step μέθοδο, αυτή η θερμοκρασία καθορίζεται από το μήκος της ψύξης στη διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων (όπως η μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος Aoki), έτσι είναι απαραίτητο να συνδεθούν οι δύο εγχύσεις.

Στη διαδικασία σχηματοποίησης χτυπήματος: τεντώνοντας - ένα που φυσά - δύο που φυσούν, οι τρεις μετακινήσεις είναι πολύ σύντομες, αλλά πρέπει να συντονιστούν καλά, ειδικά τα πρώτα δύο βήματα καθορίζουν τη γενική διανομή του υλικού, η ποιότητα του φυσήγματος. Επομένως, πρέπει να ρυθμιστεί: ο τεντώνοντας συγχρονισμός έναρξης, τεντώνοντας ταχύτητα, προ-φύσηγμα αρχίζει και τελειώνει το συγχρονισμό, την πίεση προ-φυσήγματος, τη ροή προ-φυσήγματος, κ.λπ., εάν είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να ελεγχθεί η γενική διανομή θερμοκρασίας του προσχηματισμού, να εμφιαλώσει την κλίση θερμοκρασίας των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων του κενού.

Στο στάδιο της γρήγορης σχηματοποίησης χτυπήματος και της ψύξης, η προκληθείσα πίεση παράγεται στον τοίχο μπουκαλιών. Για ένα ενωμένο με διοξείδιο του άνθρακα μπουκάλι ποτών, είναι ανθεκτικό στην εσωτερική πίεση και είναι ευεργετικό, αλλά για τα καυτός-γεμισμένα μπουκάλια είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι απελευθερώνεται πλήρως επάνω από τη θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας