Κίνα διαφανές πλαστικό βάζο κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tracy Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13760973427

WhatsApp : +8613760973427

Free call

Πώς να χρησιμοποιήσει εύλογα τα μπουκάλια της PET;

August 5, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει εύλογα τα μπουκάλια της PET;

Το μερίδιο αγοράς του μπουκαλιού κατοικίδιων ζώων για να συσκευάσει είναι τα τελευταία χρόνια προφανές σε όλοι. Έναντι άλλων τύπων πλαστικών μπουκαλιών, τα μπουκάλια κατοικίδιων ζώων είναι ανθεκτικά στη θερμότητα, μπορούν να αγγίξουν με τα τρόφιμα, έτσι χρησιμοποιούνται ευρέως στη συσκευασία τροφίμων. Τα πλαστικά μπουκάλια έχουν γίνει ένα σημαντικό μέρος της ζωής, των μπουκαλιών ποτών, των ορυκτών μπουκαλιών νερό, των καραμελών, των σοκολατών, των μπισκότων και των καρυδιών, πολλά τρόφιμα που βλέπουμε συνήθως στα ράφια των supermarke είμαστε βασικά συσκευασμένοι στα μπουκάλια κατοικίδιων ζώων. Έναντι των μπουκαλιών γυαλιού, τα μπουκάλια κατοικίδιων ζώων είναι ελαφρύτερα, μη fragible, και πολύ φτηνότερα. Επομένως, τα μπουκάλια κατοικίδιων ζώων έχουν γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλή από πολλούς κατασκευαστές και καταναλωτές.

Εντούτοις, πρέπει να γνωρίσουμε ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι αρκετά σαφείς για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα μπουκάλια κατοικίδιων ζώων εύλογα. Για πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι έχουν μια παρανόηση ότι το μπουκάλι κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και μη-παραμορφώσιμο. Επομένως, το χειμώνα, πολλοί άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν το μπουκάλι κατοικίδιων ζώων για να φορτώσουν το ζεστό νερό, ή να θερμάνουν το μπουκάλι κατοικίδιων ζώων. Αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά προβλημάτων. Καταρχάς, η συσκευασία μπουκαλιών κατοικίδιων ζώων δεν πρέπει να υπερθερμαθεί ειδάλλως αυτό θα είναι. Αφετέρου, το μπουκάλι κατοικίδιων ζώων θα απελευθερώσει τις επιβλαβείς ουσίες μετά από υπερθερμαμένος. Επομένως, η θέρμανση δεν συστήνεται για λόγους ασφαλείας των τροφίμων.
Για τη σωστή χρήση των μπουκαλιών κατοικίδιων ζώων, συστήνουμε να μην θερμαθούμε, να προσπαθήσουμε να το κάνουμε από ένα σχετικά σταθερό περιβάλλον. Αυτό είναι το λογικότερο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας